Urban Trail Haarlem 2024 (6)

Hardlopend je favoriete stad ontdekken. De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails in het najaar zijn geopend

Sportief bezig zijn en tegelijkertijd de leukste plekken van een stad ontdekken? Dit najaar vinden er KLM Urban Trails plaats in zes grote Nederlandse steden. Hardlopers en andere sportievelingen kunnen aan de bak in Almere (22 oktober), Delft (29 oktober), Haarlem (5 november), Arnhem (19 november), Leiden (3 december) en Eindhoven (17 december). De inschrijvingen voor deze avontuurlijke runs zijn geopend! 

Bijzondere nieuwkomers
De KLM Urban Trails in Almere en Leiden staan dit jaar voor het eerst op de kalender. “Fantastisch dat we deze bijzondere steden kunnen toevoegen aan de kalender! Zowel Almere als Leiden heeft een uitgesproken karakter en identiteit. Daarnaast zijn deze steden erg gezellig en is er veel te zien. Dat maakt deze steden bij uitstek geschikt voor een Urban Trail,” aldus de organisatie. 

Toegankelijke ontdekkingstochten 
Tijdens een KLM Urban Trail kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van 5 à 6 km of een lange route van 10 à 12 km. Het parcours gaat niet zomaar langs de gebouwen, maar er ook dwars doorheen! De deelnemers ontdekken musea, bioscopen, kerken, theaters en nog veel meer bijzondere locaties in de binnenstad. De organisatie van de KLM Urban Trail Series voegt elke jaar diverse nieuwe locaties toe aan de routes. Zo is elke Urban Trail een verrassende ontdekkingstocht, ook voor mensen die al vaker hebben meegedaan! 

Genieten 
Plezier maken staat bij deze evenementen voorop. Het zijn geen wedstrijden en deelnemers krijgen voldoende tijd om de highlights op het parcours te bekijken “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!”  

 

Deel dit bericht

Meer nieuws