Vorige edities

UNIEK PARCOURS EN ENTHOUSIASTE DEELNEMERS LATEN KLM URBAN TRAIL HAARLEM 2023 NIET IN HET WATER VALLEN

Op zondag 5 november werd weer het startschot gegeven voor de KLM Urban Trail Haarlem. Vanaf het MAAK terrein vertrokken deelnemers op een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad langs unieke bezienswaardigheden. De regenachtige omstandigheden waarmee de deelnemers tijdens de run te maken kregen mocht de pret gelukkig niet drukken!

2023
2022

Bijzondere locaties en enthousiaste deelnemers geven vierde editie van de KLM Urban Trail Haarlem kleur

Zo´n 2500 deelnemers trotseerden zondag 6 november de regenachtige omstandigheden voor een unieke ontdekkingsloop door de Spaarnestad. Samen maakten de deelnemers, vrijwilligers en parcourspartners de vierde editie van de KLM Urban Trail Haarlem tot een geslaagde hardloopdag.

Haarlemse highlights ontdekt tijdens derde editie KLM Urban Trail

Na een lange periode zonder een Urban Trail in Haarlem konden op zondag 7 november de hardloopschoenen eindelijk weer uit de kast getrokken worden. De Grote Markt stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Haarlem. Deelnemers werden ook dit jaar in de gelegenheid gesteld om Haarlem op een sportieve manier te ontdekken. 5 of 10 km hardlopen dwars door historische panden en langs prachtige locaties in hartje binnenstad.

2021
2019

Tweede editie KLM Urban Trail Haarlem succesvol verlopen

Het hardloopevenement KLM Urban Trail Haarlem, dat zondag in het centrum is gehouden, heeft veel vrolijke gezichten opgeleverd. Na het succes van vorig jaar was de belangstelling voor deze tweede editie zeer groot, waardoor meerdere startwaves vroegtijdig waren uitverkocht. Een recordaantal van 3.500 deelnemers stond vandaag aan de start om op een sportieve en unieke manier de stad te leren kennen.

Geslaagde eerste editie Haarlem Urban Trail

Zondag 11 november vond de eerste editie van de Haarlem Urban Trail plaats. Dit bijzondere loopevenement was met 3.000 deelnemers volledig uitverkocht. Dat het Urban Trail concept ook populair is onder wandelaars bleek wel uit de laatste startwave. Daar stonden 350 wandelaars klaar om op 5 of 10 kilometer af te leggen op de wandelschoenen. Vanaf de Grote Markt klonk om 9.30 uur het eerste startsein en vertrokken de eerste hardlopers en wandelaars op avontuur door de stad. Het Archeologisch museum was de eerste locatie van de maar liefst 18 highlights waar de deelnemers doorheen mochten lopen. Een aantal andere in het oog springende locaties waren Molen de Adriaan, de Toneelschuur, Sportcentrum Kenamju, Pathé Haarlem, de voormalige Koepelgevangenis en de kerk van de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem waar een heuse kerkdienst aan de gang was.

2018