2023 - HUT

Uniek parcours en enthousiaste deelnemers laten KLM Urban Trail Haarlem 2023 niet in het water vallen

Op zondag 5 november werd weer het startschot gegeven voor de KLM Urban Trail Haarlem. Vanaf het MAAK terrein vertrokken deelnemers op een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad langs unieke bezienswaardigheden. De regenachtige omstandigheden waarmee de deelnemers tijdens de run te maken kregen mocht de pret gelukkig niet drukken! 

De eerste waves met enthousiaste deelnemers die vertrokken konden grotendeels droog de locaties ontdekken. De eerste locaties op de route waren Peakz Padel, Mooie Boules en Molen De Adriaan die deze editie weer hun deuren openstelden. De deelnemers van de lange route liepen op een bijzondere wijze door Intersport Twinsport en de Pathé bioscoop, terwijl Stichting De Wereld Kindertheater voor leuke entertainment zorgde. Ondanks de regen kon er vanaf het dakterras van DeDAKKAS over het mooie centrum van Haarlem gekeken worden. 
 
Het parcours eindigde voor beide routes bij de keuken van Pepijn’s Kitchen en de treinstellen van de NS Treinmodernisering. Daar kregen alle deelnemers een uniek kijkje achter de schermen. De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Haarlem een geslaagde editie! 

Deel dit bericht

Meer nieuws